tiistai 25. toukokuuta 2010

Taas vähän näperreltiin

On se Mäkelä vaan taitava timpermanni, kun sai jo tapetoitua vinttikerroksenkin melkein valmiiksi.
Sinne kuulemma rakennetaan vierashuonetta ihan vaan sen varalle, että Jallen tyttären on nopeasti etsittävä itselleen uusi kortteeri. Sohvi ehkä ei ole yhtä innostunut asiasta kuin Jalle, mutta eihän sitä koskaan tiedä mitä tapahtuu. Tytär lapsineen ei toistaiseksi ole ilmoittanut muuttavansa sieltä Seinäjoen suunnalta. Ainakaan paluusta lapsuuden maisemiin ei Sohvi ole kuullut sanaakaan. Seuraamme tilannetta.

Sohvi ja Jalle kantoivat juuri äsken vanhan kustavilaissohvan saliin. Se oli uudelleen verhoiltavana, mutta Sohvi oli jo aikaisemmin päättänyt itse uusia kuluneet kultaukset. Se siis on vielä tekemättä, mutta pönttöuuniin sytytettiin kuitenkin valkeat ja katsokaas miten hienosti sohva sopii yhteen vanhan uuninkin värityksen kanssa!


Sohvia kiinnostaisi kovasti sohvan historia, mutta toistaiseksi Jalle ei ole suostunut kertomaan mistä se aikanaan oli hänen työhuoneeseensa tupsahtanut. Seuraamme tilannetta.

4 kommenttia:

 1. Enhorabuena por el trabajo.
  Me encanta el sofa, es muy original
  besitos ascension

  VastaaPoista
 2. Gracias, Ascension. Usted sabe, tengo un sofá en lo real, que tomé un pequeño modelo.

  Eli katsoin vähän mallia omasta sohvasta.

  VastaaPoista
 3. Tänään sohva on vielä ihanampi, sillä ompelin sievän kukkaistyynyn selkänojaksi. Kuvattu on, mutta laiskuuttani en vielä ole saanut tuotua kuvaa tänne.

  VastaaPoista