lauantai 20. helmikuuta 2010

Tapetointia

Sormet ovat syyhynneet jo muutaman päivän päästäkseen Ylä-Mattilan salin kimppuun. Tänään tapetoin sen ja lisäksi vielä yhden seinän kylpyhuoneesta. Nostin huonekaluja vähän malliksi, vaikka ikkunanpieletkin on vielä laittamatta. Tapetti on pikkukukkaista kangasta, joka näkyy paremmin kuvaa suurentamalla. Irtoseinän toinen puoli eli se kylpyhuoneen seinä on nyt vaaleansininen, pala vanhaa ikkunaverhokangasta.

Tästä näkyy sekin, miten pienet huoneet mökkipahaisessa on, mutta kysehän onkin syytinkimökistä. Toivottavasti vanhukset jaksavat rampata kolmen keroksen väliä! Kolmannessa kerroksessa nimittäin on sänkykamari. Se on niin ahdas paikka, että jää tapetoimatta. Seinät ovat valmiiksi valkoiset. Toinen makuuhuoneen kalustoon kuuluvista lipastoista pääseekin nyt  salin senkiksi, kun öljylamppukin sopi sen päälle kuin nakutettu.

2 kommenttia:

  1. hyvä tuli, tuo kangas tapettina on tosiaan hyvä idis

    VastaaPoista
  2. Juu, ohut kangas on yllättävän helppo ja mukava liimata. Voi tietysti olla, että tämä on ikuinen tapetti, jota ei niin vain muuteta, mutta mistä tiedän sitäkään, haluaisinko koskaan muuttaa edes kalustusta, saati tapetteja.

    VastaaPoista