torstai 17. kesäkuuta 2010

Kaasosta ei vieläkään tietoa

Sohvi jo vähän hermostui, kun kaasosta ei vielä ole tietoakaan. Onneksi tuli iltapäivälehdestä  luettua, ettei Ruotsin Victoriallakaan ole kaasoa. Ei se silloin kovin suuri häpeä olisi J-järvelläkään, vaikka onkin mahtihäät tulossa. "Nuorten hömpötyksiä", tokaisi Jallekin, mutta milloinka miehet tällaisia asioita olisivat ymmärtäneet.

Sulhasmies tuossa männä ehtoona pohti, tohtisiko sitä vielä näin viime tingassa kutsua pääministerin häihin. Sohvi toppuutteli:"Antaa nyt olla, hänellä on varmaan muita kiireitä. Eikähän se edes asu täällä."

Mattilan väeltä tuli jo ajat sitten häälahjakin, mutta ei mitään tietoa paluusta Suomeen. Heidän piti jo ollakin Turussa, mutta olisikohan prisessahäät houkutelleet jäämään Tukholmaan? Lahja oli lähetetty Japanista express-lähetyksenä heti kun Mattilan nuoripari oli lähettänyt sähköpostilla heille tiedon tulevista häistä. Kun Matleena-ystävän paluusta koti-Suomeen ei Sohvi ole kuullut sanaakaan. Nyt ei ole tietoa siitäkään, ehtivätkö he Sohvin ja Jallen häihin ollenkaan. Hänet Sohvi olisi niin mielellään ottanut kaasokseen.

Mitä häälahjoihin muuten tulee, niin jo nyt on liikkunut sellaista huhua, että erityisesti pitäjän ikäneidot ovat toimittamassa Jalle-kullalleen hellyydellä ja rakkaudella yhteisvoimin tekemäänsä häälahjaa.Tietysti huhu kulki Sohvinkin korviin, joka nyt jännityksellä odottaa mitä tuleman pitää. Pitokokki tiesi kertoa senkin, että lahja olisi pehmoinen kuin vauvan pylly Jallen alla ja sopisi erityisen hyvin asianajajan omaan valtakuntaan eli sivurakennuksen toimistoon. "Ne ryökäleet, vanhat heilat!" sihahti Sohvi. Onneksi pitäjässä sentään on kunniallisiakin ihmisiä, joten Sohvi tilasi Mäkelältä  riittävän suuren lahjapöydän.

Tässä Mäkelä viimeistelee hääparin sampanjalaseille tarkoitettua pikkupöytää. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti