torstai 5. elokuuta 2010

Kääk

En sitten vielä aloittanutkaan töitä. Minähän olen äärimmäisen tunnollinen työntekijä enkä ikinä (tai ainakaan melkein ikinä) pinnaa töistä. Tapahtui vain sunnuntai-iltana pieni onnettomuus: löin ensin puistossa varpaani kiveen ja sitten vielä kompastuin kadulla jonkun korkean terassin reunaan. Onneksi en tipahtanut terass.. siis nenälleni kadulle. Eikä mennyt jalka poikki eikä on-nek-si sievästä varpaastani tullut mustaa.

Löysin tämän nätin pikkubodyn Stockalta. Vai olikohan se MissMarBella Shopista? Jos helleviikot jatkuvat ja pikku pipi varvas paranee, on minulla tyylikäs työasu valmiina.Siis eihän näin kipeään jalkaan voi laittaa edes kenkää. Kun maanantaina soitin firmaan ja mainitsin pahat jalkakivut jotka kokonaan estävät kävelemisen, niin Pomo arveli, että voisin ehkä tehdä muutaman päivän kotoa käsin etätöitä. Sehän passaa, mutta kas kun kännykkä ja läppäri ovat työpaikalla.


Nyt minä istun parvekkeella ja mietin ankarasti työasioita. Terveisin Minni

5 kommenttia:

 1. Hei huomasitko blogissani Tiinan kommentin, mistä niitä leikkureita löytyy. Siellä on ainakin edullinen se leikkuri. Huomenna saan omani!

  VastaaPoista
 2. Aika suloinen asu, kertakaikkiaan! ;D

  VastaaPoista
 3. Voi voi toivottavasti varvas parantuu pian. Työt alkavat pian itse kultakin ja lievää ahdistusta siitä tiedosta tulee. Huh. Meillä etsitään salasanjen lisäksi myös avaimia millä sinne työpaikalle pääsisi ;) Hyvin on loma otettu haltuun-

  VastaaPoista
 4. Hei taas, katsoin sieltä ikh:lta ja kirjoitin hakukenttään listaleikkurit, sitten valitsin 06-leikkaustyökalut ja s.10 löytyy listaleikkurit nro ikh7507.

  VastaaPoista
 5. Kiitos Tuikku. En osannut etsiä oikealla nimellä.

  VastaaPoista