keskiviikko 6. tammikuuta 2010

Kakkukahveille!

Tulkaapas kaikki entiset ja tulevat nukkiskaverit kakkukahville uuden blogin kunniaksi!Kuten näkyy, on kakku vielä vuoassa, mutta kukapa sitä keskellä yötä kahvia rupeaisikaan keittämään. Loppiaisena sitten! Jos omasta päästä repäisty resepti on niin onnistunut, kun toivon, niin se ilmestyy lähipäivinä Vivecan kattauksiin. Huomaa hammastikut, jotka pitävät alufolion irti kakun pinnasta. Ei pidä syödä hammastikkuja, mutta muuten tervetuloa myös jättämään tervehdys. Minähän rakastan kommentteja!

Sitten kun juhlat on juhlittu, ruvetaan töihin. Työkalutkin on jo valmiina.


Voi, voi. Työkalupakki näkyy melkein ei ollenkaan. Eilen neulomani peiton / maton päällä on vasaraa, kirvestä, meisseliä ja vaikka mitä. On jopa sakset.

Tuossa alalaidassa näkyy minikokoisen puhelimen johtoa. Oli tarkoitus ottaa sekin söpöläinen kuvaan, mutta kuvaajalle tuli virhe. Kuvaan puhelimen toiste.

Tuo epämääräinen sälä on tietokoneen vieressä olevaa hiirimattoja ja talouspaperin päällä oleva pala joulukakkua. Voi olla, että sitäkin on huomenna tarjolla, niin että tehkää hyvin!

Kynä toimii mittatikkuna.

Työkalut päätyvät varmaan Mattilan isännän käyttöön. Matto pannaan ehkä Ylä-Mattilaan, kuten puhelinkin. Koska väki on ikääntynyttä, valittiin lankapuhelin, johon ainakin saa kytkettyä turvarannekkeen, jos tarvis vaatii.

2 kommenttia:

  1. Jaa-a, kakkukahvit taitavat tänään jäädä väliin, jos sitten huomenna, mutta blogiasia seurailen kyllä ;). (On nimittäin tarkoitus yrittää hiukan keventää ruokavaliota, mikäli se on inhimillisesti mahdollista...)

    VastaaPoista
  2. Makoisat oli kahvit.
    Mukavaaseurata uutta blogiasi.

    VastaaPoista