torstai 22. heinäkuuta 2010

Remontti jatkuu ja isäntäväki kotiutuu

Villa Sohvin ulko-ovet on vihdoinkin saatu tapetoitua ja paikoilleen. Sohvi-rouva ilmoitti jo etukäteen haluavansa myöhemmin itse laittaa verhot, sikäli mikäli niitä lainkaan tarvitaan.

Tästä remontin vaiheesta voimmekin jo päätellä, että timpuri Mäkelä oli jo saanut tarkempaa tietoa herrasväki Nukkiksen paluusta häämatkaltaan. Siitä huolimatta pariskunta pääsi jo illalla yllättämään kotimiehet:


Joku kunnoton Mäkelän apulainen makaa ketarat oikoisenaan salin lattialla, mutta onnellinen sulhanen siitä viis välittää. Katsotaan sitten huomenna, mitä surkimukselle tapahtuu. Onneksi hääviinejä oli vielä jäljellä ja niin Sohvi ja Jalle Nukkis viettivät onnellista kotiinpaluuiltaa terassilla viinilasillisen ääressä. Häämatka oli ollut erittäin onnistunut, mutta nyt arki kutsuu.

Sohvi sai häälahjaksi sulhaseltaan kiltin kultaisennoutajan pennun, joka onkin jo asettunut taloksi. Nimi vain puuttuu vielä pienokaiselta. Onkohan ehdotuksia?

3 kommenttia:

 1. Onpas kivat tapetit. Itse en ole vielä nukkiksen ovia tapiseerannut ollenkaan. No, en kyllä kiinnittänytkään. Vähän on osa rakentelusta jäänyt vaiheeseen.
  Häämatka sujui sitten mallikaasti. Onnea uuteen kotiin.

  VastaaPoista
 2. Tapetteina on erilaista paperia, kangasta ja nauhoja ja olen itsekin aika tyytyväinen. Mitä nyt pientä fiksausta tarvitaan vielä. Muuten, varaa apujoukot lähelle ennen kuin suunnitteletkaan ovien kiinnitystä. Puuhaan tarvitaan vähintään kolme kättä, ainakin jos on talo mallia Honkkis.

  VastaaPoista
 3. Hyvä kun häämatka sujui ja olinkin jo odottanut milloin pari palaa kotiin. Kultaisennoutajan nimeksi voisi tulla vaikka Kultsi, koska taitaa olla niin kiltti jakultainen.

  VastaaPoista