perjantai 25. tammikuuta 2013

Prenikka ja huutokauppaterveiset

Sain ihanan tunnustuksen Mini, minimpi, minein -blogin Leilalta. Tuhannet kiitokset!
Tunnustuksen säännöt ovat:
1. Kiitä tunnustuksen antajaa ja linkitä bloggaaja, joka antoi tunnustuksen sinulle.
2. Valitse 5 ihanaa (alle 200 lukijan) blogia, joille haluat tunnustuksen antaa ja kerro se jättämällä kommentti heidän blogeihinsa.
3. Toivo, että ihmiset, joille tunnustuksen annoit, jakavat sen eteenpäin viidelle ihanalle blogille.

Leila päätti antaa tunnustuksen heille, jotka ovat saaneet rintamamiestalonsa kääreistä pois ja ainakin hieman aloitettua!   Kiitän ja kumarran - minun taloni on talo numero 2. 


Tämä on jo liikkunut jo niin monessa tutussa blogissa, että en osaa nyt pistää viestiä eteenpäin. Mutta jos olet rintamamiestalon rakentaja ja täytät ehdot, olet ilman muuta ihana ja ansaitset tämän tunnustuksen. Ole hyvä!


Ja nyt takaisin Kyyhkylään. Vaija oli huutokaupassa, josta kotiutui ylen tyytyväisenä. Vielä illansuussa Mattilan isäntä ajoi kuormurillaan pihaan ja auttoi ostosten kantamisessakin. Vaija oli löytänyt hienon Porin Matin, joka on jo kannettu Kyyhkylän yläkertaan.


Kyllä nyt pysyy lämpö vuokralaisenkin kamarissa ja leski voi keittää ruokansakin tuossa levyllä. Mamma arveli, että uuni vaatii vain pientä pintakorjausta, ehkä keittolevyn uusimista, jos semmoisen jostain saisi. Vähän nokia on pestävä ja sitten ehjä, vallan siisti ja hieno kamiina on valmis käyttöön. Heti kun kylän muurari-Matti joutaa paikalle liittämään sen hormiin. Sitä ei taitava mamma eikä edes vaija uskalla itse tehdä.

Miehet raahasivat yläkertaan (mikä sivumennen sanottuna olikin aika urakka, kun raputkaan eivät vielä ole valmiit) myös muutamia komeita huonekaluja ennen kuin mamma ehti väliin. Hän huomautti, että haluaa vielä miettiä, olisivatko näin hienot kalusteet pikemminkin alakerran peräkamariin sopivia. Heteka-nimisiä sänkyjä ei vieläkään ole löytynyt. Ei ollut edes huutokaupassa, ei. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti