lauantai 30. marraskuuta 2013

Kauppaneuvos tuli taas

Kauppaneuvos tuli yllätysvierailulle, oikein tarkastausmatkalle katsomaan miten matkustajakoti oikein etenee, kun ei Sohvi-rouva ole ottanut yhteyttä. Komea herrahan se kauppaneuvos on, mutta Sohvi ei uskaltanut kysyä mitään sen finanssesita. Tässä ruokasalissa vaan keskusteltiin ja yhdessä mietittiin, miten vaikeaa on saada ammattimiehiä remontin tekoon, mutta yläkertaan Sohvi ei neuvosta laskenut.


Kauppaneuvos väitti jo toimittaneensa kalustonsakin tänne, mutta Sohvi tekeytyi muistamattomaksi eikä päästänyt ukkoa kiertelemään talossa. Sanoi vain, että lattiat eivät ole vielä kuivuneet. Korkkimato, hihitteli Sohvi itsekseen.

Sohvi muisti kyllä ökykomeat mööpelit, jotka olikin toimitettu taloon, mutta ilman minkäänlaista saatekirjettä tai lähettäjän nimeä. Nyt Sohvia huolettaa, miten suhtautuu se vanhempi pariskunta, jolle keskikamaria on vähän ajateltu. Toivottavasti heillä on vaatimattomampi maku ja matala yläkerran kamari kelpaisi. Onneksi siellä on oma kylpyhuone oikein ammeineen ja sinisine kalusteineen. Mutta huone on vielä kalustamatta. Se vain on niin, että kauppaneuvoksen pulleat nojatuolit ja sohva eivät mitenkään mahdu vinttikamariin. Eikä se varmaan huolisikaan tätä pirttikalustoa kamariinsa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti