tiistai 31. joulukuuta 2013

Joulukin sitten melkein meni

Majatalon väellä oli niin kiire, etteivät edes joulua ehtineet laittaa. Ai-jai sentään, mikä häpeä! Toivotaan, että heillä olisi ainakin ollut joulumieltä ja muistissa, miksi sitä joulua oikein vietetään. Ei lahjojen eikä talon koristelun takia. Pieni seimi jäi matkalle, mutta olihan matkakin pitkä: tämä tuli vallan Israelista asti. Ei tosin tänä vuonna, vaan olisikohan noin 15 vuotta sitten. Taitaa Jossef-poloinen olla ihan nurinniskoin.


Majatalon kaksi kylpyhuonetta ehti valmistua ennen joulua ainakin melkein edustuskuntoon. Keskikerroksen kylppäri on heti parvekkeen oven vieressä, joten siitä on mukava piipahtaa vilvoittelemaan. Ja pari askelta alaspäin, niin kylpijä laskeutua lekottelemaan pehmeään seurustelunurkkauksen sohvaan. Sohvi toi suihkuverhon viime käynniltään Kreetalla.
Yläkerran kylpyhuoneessa on oikein ammekin. Putkityöt jäivät vähän kesken, kun putkimiehelle tuli kiire joululomalle. Huomaa kuitenkin bidee lavuaarin takana.

Majatalon emäntäväki toivottaa asukkaat ensi vuonna tervetulleiksi ja samalla he lähettävät hyvän uuden vuoden toivotukset kaikille ystävilleenkin! Joulukortteja he eivät ehtineet lähettää.

3 kommenttia: