keskiviikko 9. maaliskuuta 2016

Nukkekotinäyttely

Anteeksi laiskuuteni ja saamattomuuteni, kun en ole tänne mitään päivittänyt. Erilaista kiirettäkin on pitänyt.

Mökki Kyyhkylä on kuitenkin nyt Tampereella ja hienolla paraatipaikalla onkin. Sen takia se varmaan pääsikin Aamulehden viime torstaiseen juttuun ihan kunniapaikalle. Siis minun mörskäni kaikkine kaupan huonekaluineen, vinksottavine ovineen ja kieroine seinineen! Juttu kaikkineen oli kahden aukeaman juttu ja tietenkin siinä esiteltiin monta muutakin taloa, mutta tämä kuva taisi olla melkein sivun kokoinen. Ehkä se oli se tarina tai edullinen sijaintipaikka kuvaajan kannalta tai sitten tuo hevonen.


Syystäkin olen iloinen, vaikka ennen näyttelyä pelkäsin, miten tämä niiden kaikkien hienosti toteutettujen pytinkien keskelle sopii,

Lisään muita, vähän kirkkaampia kuvia myöhemmin. Nyt menen nukkumaan tehtyäni kirja-töitä noin neljä tuntia putkeen.

3 kommenttia:

 1. Onnittelut artikkelista :)
  Kävin minäkin Tampereella paikan päällä ihastelemassa ihan kaikki töitä. Kerrassaan mahtava näyttely. Jokainen talo on persoonallisuus ja niin kovin erilaisia vaikka se perustalo onkin yhdenmukainen.

  VastaaPoista
 2. The above article is nice and interesting, thank you willing to share! Greetings success of admin Aqur Printing Jakarta wish you deign to visit my website, thank you :)
  Aqur Printing Jakarta
  Jasa Cetak Murah
  Jasa Fotocopy Murah
  Cetak Buku Murah
  Cetak Buku Yasin
  Cetak Buku Umroh
  Digital Printing Murah
  Digital Printing 24 Jam

  VastaaPoista