lauantai 6. helmikuuta 2010

Tulivat tarkastamaan

Näköjään Vanhaemäntä ja Vanhaisäntä poikkesivat Suomeen ja tulivat tarkastamaan remontin sujumista. Ei kelvannut. Ikkunanpokat pitää uusia ja huonekalujen maalauskin on tehty huolimattomasti. Ai-jai-jai, aina pitäisi olla itse vahtimassa.Löysin Prismasta puoleen hintaan tämän vanhan parin, joka on mitoitettu Lundby-väeksi. Entiseen aikaan ihmiset taisivat olla vähän lyhyempiä, joten kyllä näistä vielä hyvät tulee ja ukonkin selkä ehkä vielä taipuu paremmin. Nyt molempien päällä on vielä matkavaatteet, mutta maailmanmatkaajat ovatkin taas lähdössä eteenpäin.

Iso pöytä käy oikein hyvin yläkertaan. Tuvan pöydän tein pikavauhdilla ja vaikka samaa väriä on muissakin tuvan kalusteissa, niin ehkä maalaan sen kuitenkin vaaleammaksi. Vanha singeri peräseinällä on tosi hieno!

3 kommenttia:

 1. Kyllä saivat näköjään ainakin kunnon suomalaista kaffeeta nuo emäntä ja isäntä kotomaassa käydessään.
  Varmaankin palelevat täällä nyt kun on näin kylmä, tiedä vaikka kuinka lämpöisestä olivat tulossa :o) ukon selkä tosiaan näyttää jäykältä, taitaa olla kuin minun selkäni tällä hetkellä, liikaa töitä tällä viikolla johan ottaa hartioihin, "muksut" kun ovat aika painavia nostella, mutta ken hennoo kieltää syliin nostamisen.

  Kerrohan terkkuja vanhalle väelle. ;o)ja sano samalla että viipyvät nyt ainakin sen aikaa kun remppamiehiä pitää aina vahtia.

  ps. omassakin nukkekodissani kehkeytty sukutarina sen valmistuessa ;o)

  VastaaPoista
 2. Vai niin ankarat olivat tarkastajat! :D Toivottavasti edes ompelukone kelpasi. Nuo Lundby-nuket sopisivat minunkin talooni.

  VastaaPoista