torstai 27. toukokuuta 2010

Liimaa, liimaa, enemmän liimaa

Ajattelin  tekaista pienen kustavilaispöydän Sohville - ja teinkin - mutta samalla melkein liimasin kiinni tietokonepöytääni kaiken irtoroinan, mitä pöydällä oli. Isossa liimatörpössä nimittäin on iso suuaukko ja jos korkki ei ole kunnolla kiinni, niin johan siitä holahtaa ainakin neljännesdesilitra liimaa pöydälle. Kannattaa siis tarkistaa, että korkki on kiinni.

Pyöreä sohvapöytä on nyt kuivumassa ja odottaa vielä maalausta. En ehkä saisi sitä muutenkaan  kuvattua, sillä kamera temppuilee tuntemattomasta syystä. Pöydän jalkana on lankarulla ja pöytälevy on leikattu pahvista, jonka reunustin taannoin saamallani kapealla reunapitsillä. Sen sain täältä. Samassa synttärilähetyksessä Outilta tuli monta muutakin ihanuutta, jotka näytin täällä, omassa blogissani noin viikko sitten. Kaikille on käyttöä!

Alun perin ajattelin tehdä Villa Sohvin saliin ajan mukaisen kääntöpöydän, mutta nyt ei energia vielä riittänyt siihen. Ehkä toiste, mutta ainahan sitä talossa pöytiä tarvitaan. Oli tämä sentään sadepäivälle sopivaa puuhaa, kun ei pihallekaan ollut asiaa.

1 kommentti:

  1. Hei! Hienosti näyttää nukkekotiprojektisi etenevän!
    Minun on pitänyt jo kauan sitten vastata, että kyllä varaan aaltomaljakon Sinulle. Tuote on osittain vielä kehitysasteella. Puisia löytyy, mutta värilliset cibatoolista vaatii vielä tuotekehittelyä...

    VastaaPoista