keskiviikko 19. toukokuuta 2010

Uutta mökkirintamalta

Sohvin ja Jallen taloremontti edistyy hitaanlaisesti. Mäkelä yrittää parhaansa, mutta keittiökalusteita joutuu vielä odottamaan. Onneksi on se vanha vinttikerroksen hella-jääkaappiyhdistelmä, jos ei muita rupea pian kuulumaan. Ja onhan häihinkin sentään vielä aikaa.  Jotain onneksi on tapahtunut:

Sänkykamarissa on kangastapetit seinillä ja kalusteet hankittuna. Sisustusliike myi samaa päiväpeittoon sointuvaa kuosia myös  sohvatyynyjä ja peilipöydän jakkaraa varten.

Sohvi pani muutamia perennoja kasvamaan komeaan uuteen istutusruukkuun, jonka osti osuuskaupan puutarhaosastolta. Taimet ovat jo oikein hyvällä alulla, kuten näkyy.


Vaikka häihin tosiaan on  vielä aikaa, toi kräätäri jo sulhastakin oikein kotiin sovitettavaksi. Jalle mietti pitkään tämän ja vihreäruutuisen kuosin välillä, mutta lopulta sitten kuitenkin päätti hyväksyä tämän tyylikkään harmaan raakasilkin, jota seinäjokelainenn kangaskauppias oli osannut varata juuri sopivan määrän. Hatun sulatkin sointuvat hyvin takin kanssa yhteen.

3 kommenttia:

 1. Me encantan los muebles de tu habitacion, sobre todo la sillita sin respaldo.
  besitos ascension

  VastaaPoista
 2. Huhhuh, siellä ovat häävalmistelut sitten vähän isompaa luokkaa! Upea on makuuhuoneen kalusto, ja sulhasesta tulee komea...

  VastaaPoista
 3. Onkin kivat harmaat sävyt asussa :). Kelpais vaikka mullekin!

  VastaaPoista