perjantai 11. kesäkuuta 2010

Sohvi ahertaa

Sohvi löysi vanhan aitan vintiltä tämmöisen antiikkipiirongin, jota mallasi saliin:


Hyvinhän se sinne sopii, mutta vaatii kyllä vielä pientä restaurointia. (Miten te saatte leikattua palsapuusta kauniita kappaleita? Minä saksin, mutta ilmeisesti sakset eivät ole paras mahdollinen työkalu.)

Sohvi ahersi myös ompelusten parissa. "On se vaan niin hyvä, että tuli talouskoulu käytyä nuorena", Sohvi tuumasi ja ommella surautti terassille uudet tekstiilit.

Pitkälle penkille tarvittiin pehmuste ja samalla Sohvi ompeli muutaman pikkutyynyn. Hääpukukangasta tuli ostettua "riittävästi" (kun halvalla sai), joten taloudellisena naisena päätti Sohvi tehdä kankaasta vielä kaksi pöytäliinaa. "Aina näille käyttöä riittää, teen vaikka ikkunaverhot sitten myöhemmin", hän arvelee. "Tämän suoraa sanottuna aika vaatimattoman puutarhapöydän ääressä syödään hääkakkua ja toinen liina on tietysti tarjoilupöydällä", Sohvi suunnittelee.

3 kommenttia:

 1. Onpas silmäähivelevän kauniit pitsit etusivun kuvasi verhoissa, yksinkertaiset, silti näyttävät, voisin vaikka virkata!
  Onko kuva sun tyköäsi vai muualta ... saanko kopsata ohjeeksi!

  VastaaPoista
 2. Napsautapa Pike vasemman yläkulman logoa Elegis´s Background Garden, niin pääset sivupohjataiteen tekijän lähteille. Pohjan nimi on Hope ja pitsi tosiaan on ihana. Elegia on ihan supisuomalainen, vaikka tuo blogi on englanniksi.

  VastaaPoista
 3. Satunnainen surfailija putkahti sivuillesi tutustumaan uuteen maailmaan. Kiitos sinulle, hyvä hetki täällä vierähtikin. Kesäisin terveisin, Mare

  VastaaPoista