maanantai 4. tammikuuta 2010

Tänään nappitehtaalla

Yritin olla kamalan fiksu tehdessäni itselleni hienoa nappia. Se on tässä, siltä varalta että joku haluaa linkittää sen itselleen.En millään muotoa väheksy nukketaloharrastusta, en omaani, saati muiden kohdalla. Olen ihan oikeasti hurahtanut näihin unelmiin ja ihanuuksiin. Juuri sen takia tarvitsen vastapainoksi vähän arkiproosaa ja sitä on nyt tässä napissa. Tai ehkä onkin niin, että töppösormillani teen juuri tällaisia taloja, kuka sitä vielä tietää.

Mattilan talo oli valmis Lundby, joka tarvitsi vähän maalausta ja tapetointia. Huonekalutkin olivat entiseltä omistajalta ja näpersin vain muutaman lisää. Rakensin sentään kellarin ja navetan pahvilaatikosta pohjakerrokseksi. Myöhemmin löysin oikean kellarikerroksen, josta tuli joulupukin maa ja enkelien asunto joulun ajaksi.

Tositoimet alkavatkin vasta nyt, sillä aion opetella huonekalurakentamista. Mutta kas, huomasin jo tilanneeni valmiita tavaroita vähän sieltä ja täältä nettikaupoista. Viimeksi tänään tuli laatikollinen joulukoristeita Kotilieden puodista sekä isäntäväki johonkin taloon. Kummatkin vaativat vielä tuunaamista, mutta kun en ihan ensimmäiseksi ajatellut tekeväni joulukuusia taikka nukkeja. Ostaminen olisi kivaa, mutta ostamisen himoa on vaikea hillitä kaikkien näiden ihanuuksien keskellä.3 kommenttia:

  1. ... paitsi etten saanut sitä liitetyksi omaan blogiini. Johtunee mun tietokoneen asetuksista.
    Täytynee tyytyä siis vierailemaan täällä ihan ilman nappeja. ;)
    Maija

    VastaaPoista