sunnuntai 3. tammikuuta 2010

Tervetuloa taloon!

Tästä tulee nukketalo-projektieni uusi koti. Toistaiseksi talohankkeet löytyvät pääasiassa blogistani Vivecan kattaus. Siellä on kaksi kategoriaa, Nukketalo ja Nukketalo Mattila, joita en varmaan sieltä hävitä tai siirrä kokonaan tänne. Kun tämä ihana harrastus on kiskaissut minut kaksin käsin mukaansa, niin ajattelin olevan selvempää tehdä sille oma bloginsa.

Tällä hetkellä on vasta Mattila, jossa vielä vietetään joulua, tonttuarmeija, enkelien kuoro ja soittokunta siellä esiintyvät ja itämaan tietäjät matkaavat edelleen kohti Betlehemiä.


Pian rupeaa tapahtumaan myös Mattilan pariskunnan syytinkivanhusten upouudessa talossa. Vanhaemäntä ja Vanhaisäntä eivät aivan vielä pääse muuttamaan - heitä ei olekaan vielä näkynyt - mutta talon katto ja seinät ovat jo valmiina. Jatkojalostus pyörii mielessäni ja voin sanoa, että Etu-Mattilan tampuurin seinäväri on ollut viime aikoina takuuvarmaa unilääkettä.

Kolmas taloni on toistaiseksi vielä laatikossa, mutta jonain päivänä katsotaan, mitä laatikosta löytyy.

Tärkeä asia unohtui mainita: blogipohjan tekijä on Elegia, jonka ihastuttavaan pohjamaailmaan pääsee vasemmassa yläkulmassa olevasta linkistä.

2 kommenttia:

  1. Tietysti heti piti tänne tryykätä tutustumaan. :) Omasta elämänhalusta kertoo jotakin se, että nukkistouhuihin tekisi mieli palata. Pitäisi vain värkätä 1-2 alakerrosta omaan nukketaloon - mulla on puulaatikko sitä varten, mutta se vaatisi kohtuullisesti remonttia, ja pelkään sitäpaitsi että sitten tornitaloni keikahtaisi jotta kolisee.

    VastaaPoista
  2. Tervetuloa! Mullakin on nyt alkuperäisessä Mattilassa pahvikerros + välikerros + 2 vars. kerrosta ja hyvin menee niin kauan kun ei kukaan tönäise nurin. Varoiksi hökötys on narulla kiinni porraskaiteessa. Lundbyn kerrokset tosin asettuvat napakasti päällekkäin.

    Tällä hetkellä suurin ongelma on napin tekeminen. Olen tykkänään unohtanut, miten siihen saa koodin. Kuka neuvoisi?

    VastaaPoista